مسجدامیرالمومنین علیه السلام آرادان

وبلاگ یاران پیرو ولایت ،که سنگرشان مسجد امیرالمومنین علیه السلام است

مسجدامیرالمومنین علیه السلام آرادان

وبلاگ یاران پیرو ولایت ،که سنگرشان مسجد امیرالمومنین علیه السلام است

مسجدامیرالمومنین علیه السلام آرادان

این بلاگ کارها ، برنامه ها و نظرات بچه های مسجد امیر المومنین علیه السلام را ارائه میدهد رسالتش اطلاع رسانی و آگاهی بخشی و همچنین آگاهی طلبی از همه کسانی که در جنگ نرم علیه انقلاب اسلامی و راه حسنی شدن در سنگر های جبهه ولایت حظور دارند.
مساجد سنگر است ...

جهت ارسال نظرات و پیشنهادات و یا ارسال مطالب برای درج در سایت به آدرس : amiralmomenin@chmail.ir رایانامه بزنید.

۶ مطلب در خرداد ۱۳۹۲ ثبت شده است

 خبرنامه دانشجویان ایران:مراد شریعتی از روشنفکر مسئول، کسی‎ست که نسبت به وضع انسانی در زمان تاریخی و مکان اجتماعی خود آگاهی دارد و نسبت به آن احساس تکلیف می‌کند.

 
به گزارش «خبرگزاری دانشجو»؛ شریعتی و روشنفکری دینی انقلابی قبل از انقلاب، حتما باید نقد شود؛ اما نباید سوء تفاهم شده و اشتباه گرفته شود با گفتمان‎هایی که به نام روشنفکری دینی در یکی دو دهه اخیر در کشورهای اسلامی مطرح شد، گفتمان‎هایی که درست برای مهار کردن جریانی به‎وجود آمدند که امثال شریعتی قبل از انقلاب می‎خواستند آن جریان به راه بیفتد و خود نیز جزو سازندگان آن جریان بودند.
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۰ خرداد ۹۲ ، ۱۱:۲۵
حسن مصطفوی

بسم الله الرحمن الرحیم

نتایج انتخابات شورای اسلامی روستای چهارطاق اعلام شد :

که براین اساس  قربانعلی متولی،  غضنفر متولی و  جعفر متولی برای یک دوره چهارساله برای شورای اسلامی روستای چهارطاق انتخاب شدند. نتایج شمارش آراء بدین شرح میباشد:

1- قربانعلی متولی                 61

2- غضنفر متولی                   57  

3- جعفر متولی                    53

4- نبی متولی                     50

5- حسین متولی (مرتضی)     48

6- حسین متولی (محمدرضا)  43

7- عبدالله متولی                 37


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۸ خرداد ۹۲ ، ۱۸:۲۱
afsaran moghavemat

کفرِ متحرک به اسلام می‌رسد، ولى اسلام راکد، پدر بزرگِ کفر است. سلمان‏‌ها (سلمان فارسی) در حالى که کافر بودند، حرکتشان آن‌ها را به رسول منتهى کرد و زبیرها (زبیر بن عوام) در حالى که با رسول بودند، رکودِشان آنها را به کفر پیوند زد. کفرى که با حرکت ما همراه باشد، وحشتى ندارد. وحشت آنجایى است که با رکودها پیوند خورده باشیم.

حرکت؛ استاد علی‌ صفائی حائری، ص۱۲

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۶ خرداد ۹۲ ، ۰۹:۵۲
afsaran moghavemat
حضرت روح الله:

در این فرصت به همه مسئولان کشورمان تذکر می‌دهم که در تقدم ملاکها، هیچ ارزش و ملاکی مهمتر از تقوا و جهاد در راه خدا نیست و همین تقدم ارزشی و الهی باید معیار انتخاب و امتیاز دادن به افراد و استفاده از امکانات و تصدی مسولیتها و اداره کشور و بالاخره جایگزین همه سنتها و امتیازات غلط مادی و نفسانی بشود، چه در زمان جنگ و چه در حالت صلح، چه امروز و چه فردا، که خدا این امتیاز را به آنان عنایت فرموده است و صِرف امتیاز لفظی و عرفی کفایت نمی‌کند، که باید هم در متن قوانین و مقررات و هم در متن عمل و عقیده و روش و منش جامعه پیاده شود و مصلحت زجر کشیده‌ها و جبهه رفته‌ها و شهید و اسیر و مفقود و مجروح دادهها و در یک کلام، مصلحت پابرهنه‌ها و گودنشینها و مستضعفین، بر مصلحت قاعدین درمنازل و مناسک و متمکنین و مرفهین گریزان از جبهه و جهاد و تقوا و نظام اسلامی مقدم باشد و نسل به نسل و سینه به سینه شرافت و اعتبار پیشتازان این نهضت مقدس و جنگ فقر و غنا محفوظ بماند و باید سعی شود تا از راه رسیده‌ها و دین به دنیا فروشان، چهره کفرزدایی و فقرستیزی روشن انقلاب ما را خدشه‌دار نکنند و لکه ننگ دفاع از مرفهین بیخبر از خدا را بر دامن مسئولین نچسبانند و آنهایی که در خانه‌های مجلل، راحت و بی‌درد آرمیده‌اند و فارغ از همه رنجها و مصیبتهای جانفرسای ستون محکم انقلاب و پابرهنه‌های محروم، تنها ناظر حوادث بوده‌اند و حتی از دور هم دستی بر آتش نگرفته‌اند، نباید به مسئولیتهای کلیدی تکیه کنند، که اگر به آن جا راه پیدا کنند
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۶ خرداد ۹۲ ، ۰۹:۴۷
afsaran moghavemat


خلاصه وصیت‌نامه امام

بهار سال 1365 را - روزى که امام(ره) در بستر بیمارى بودند - فراموش نمى‌کنم. ایشان دچار ناراحتى قلبى شده بودند و تقریباً ده، پانزده روزى در بستر بیمارى بودند. در آن زمان من در تهران نبودم. آقاى حاج احمد آقا - آقازاده‌ى محترم ایشان (حفظه‌اللَّه‌وسلمه‌وایده)- به من تلفن کردند و گفتند سریعاً به آن‌جا بیایید؛ فهمیدم که براى امام(ره) مسأله‌یى رخ داده است. آناً حرکت کردم و پس از چند ساعت طى مسیر، خود را به تهران رساندم. اولین نفر از مسؤولان کشور بودم که شاید حدود ده ساعت پس از بروز حادثه، بالاى سر ایشان حاضر شدم. در آن وقت برادر عزیزمان جناب آقاى هاشمى در جبهه بودند و هیچ‌کس دیگر هم از این قضیه مطلع نبود.
روزهاى نگران‌کننده و سختى را گذراندیم. خدمت امام(ره) رفتم و هنگامى که نزدیک تخت ایشان رسیدم، منقلب شدم و نتوانستم خودم را نگهدارم و گریه کردم. ایشان تلطف فرمودند و با محبت نگاه کردند. بعد چند جمله گفتند که چون کوتاه بود، به ذهنم سپردم؛ بیرون آمدم و آنها را نوشتم. برادر عزیزمان آقاى صانعى هم در اتاق بودند. از ایشان کمک گرفتم، تا عین جملات امام(ره) را بازنویسى کنم.
در آن لحظه‌یى که امام(ره) ناراحتى قلبى پیدا کرده بودند، ما بشدت نگران بودیم. وقتى که من رسیدم، ایشان انتظار و آمادگى براى بروز احتمالى حادثه را داشتند. بنابراین، مهمترین حرفى که در ذهن ایشان بود، قاعدتاً مى‌باید در آن لحظه‌ى حساس به ما مى‌گفتند. ایشان گفتند: قوى باشید، احساس ضعف نکنید، به خدا متکى باشید، «اشدّاء على الکفّار رحماء بینهم»(81) باشید، و اگر با هم بودید، هیچ‌کس نمى‌تواند به شما آسیبى برساند. به نظر من، وصیت سى‌صفحه‌یى امام(ره) مى‌تواند در همین چند جمله خلاصه شود.
بیانات در مراسم بیعت ائمه‌ى جمعه‌ى سراسر کشور ۱۳۶۸/۰۴/۱۲
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۰ خرداد ۹۲ ، ۱۸:۴۸
afsaran moghavemat

سلام، به مناسبت فرارسیدن ماه رجب، از همه برادران گرامی ام التماس دعای مخصوص دارم، از دعا برای یکدیگر غفلت نکنیم.


از سلسله دروس اخلاق مقام معظم رهبری

ماه رجب

 

به یاد برادران عزیز حفاظت بیاوریم که ماه رجب وارد شد. ماه رجب ماه توجه به خدا و عبادت است. این ماه مقدمه­اى براى ماههاى شعبان و رمضان است. اگر کسى در ماه رجب انس با خدا را تا حدى تجربه کند براى ماه شعبان که بسیار فضیلت داردآماده خواهد شد. در روایت داریم که پیامبر (ص) فرمودند: «شعبان ماه من است» ماه من است این معنى را نمى­دهد که این ماه اختصاص ویژه به پیامبر (ص) دارد، بلکه چون فضیلت ماه شعبان زیاد است پیامبر (ص) تلاش و مجاهدت زیادى را در راه بندگى خدا در این ماه انجام مى­دادند. در دعاى «شجرة النبوه» که در هر ظهر و شب ماه شعبان مى­خوانیم داریم «و هذا شهر نبیک سید رسلک شعبان الذى حففته منک بالرحمة و الرضوان الذى کان رسول الله (صلى الله علیه و اله) یدأب فى صیامه و قیامه و لیالیه و ایامه». پیامبر (ص) در ماه شعبان «صیام» و «قیام» را به طور دائمى داشتند. پس ماه رجب ماه مبارکى است و با ماه جمادى الثانى یکى نیست و باید بین این دو ماه فرق بگذاریم. ماه رجب را در نماز و دعا و ذکر خود از ماه قبل بهتر بدانید. اگر در قبل عمل مستحبى بجا مى­آورید الان بیشتر بجا آورید و اگر نمى­آورید آغاز کنید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۱ خرداد ۹۲ ، ۱۵:۵۶
afsaran moghavemat