مسجدامیرالمومنین علیه السلام آرادان

وبلاگ یاران پیرو ولایت ،که سنگرشان مسجد امیرالمومنین علیه السلام است

مسجدامیرالمومنین علیه السلام آرادان

وبلاگ یاران پیرو ولایت ،که سنگرشان مسجد امیرالمومنین علیه السلام است

مسجدامیرالمومنین علیه السلام آرادان

این بلاگ کارها ، برنامه ها و نظرات بچه های مسجد امیر المومنین علیه السلام را ارائه میدهد رسالتش اطلاع رسانی و آگاهی بخشی و همچنین آگاهی طلبی از همه کسانی که در جنگ نرم علیه انقلاب اسلامی و راه حسنی شدن در سنگر های جبهه ولایت حظور دارند.
مساجد سنگر است ...

جهت ارسال نظرات و پیشنهادات و یا ارسال مطالب برای درج در سایت به آدرس : amiralmomenin@chmail.ir رایانامه بزنید.

سخنرانی حجت الاسلام سید محمد انجوی نژاد

پنجشنبه, ۲۳ آذر ۱۳۹۱، ۰۷:۰۳ ب.ظ

بسم الله الرحمن الرحیم

 

حجت الاسلام سید محمد انجوی نژاد

یوسف عاشورا - قسمت اول


دراهل بیت سه صفت جمال،کمال و جلال رو داریم که در طول زندگیشان این صفات موج می زنه و اولین صفت کماله.قسمت دوم جمال.یعنی هم زیبایی صورت، هم زیبایی اندام،رفتار و هر چیزی که در عقول و رفتار،روانشناسی انسان نامیده می شود.خیلی از افرادی که به اهل بیت زیاد علاقه ای نداشتند و حتی مغلوب آنها بودند مثل ناصبی ها، که همان اوایل هم امیرالمومنین را در قنوت لعن می کردند.و اینها کسانی بودند که از راهی که خواستند و توانستند سعی کردند این صفات جمال،کمال و جلال را رد کنند.
دشمنان در این زمینه از خود صدیقه کبری شروع کردند.در صحیح بخاری هست که در بیان صفات فاطمه زهرا(س) گفتند که حضرت زهرا آنقدر از نظر قیافه غیرقابل پسند بود که کسی به خواستگاری او نمی آمد در حالی که او انسانی بود که به حور العین شبیه است و امام صادق می فرمایند : صورت مادر ما آنقدر لطافت داشت که اگر در خیابان می رفت و باد می وزید و برگ بر صورتشان می خورد رد برگ بر صورت حضرت زهرا باقی می ماند.
در حالیکه پیامبر اکرم (ص)فرمودند:من و اولادم زیباترین افراد خلقتیم
هیچ گونه نقصی در جمال و اندام و قد و شانه ها و ترکیب موزون بدن اهل بیت وجود نداشت چون اینان اشرف مخلوقاتند در فیزیک و روح ! هم زشتیهای باطنی و هم زشتیهای ظاهری از وجودشان پاک شده بود.
ابن ابی الحدید معتزلی چه زیبا گفت:که اینقدر در طول تاریخ زدند که علی(ع)را خرد کنند در حالیکه علی(ع)شیشه عطری است که اگر بشکند عطرش تمام عالم را فرا می گیرد.
و بعد اینکه شهادت سرانجام همه ی زیبایی هاست.انسانی که در کمال و جمال و جلال به اوج برسد حتما آخر راهش شهادت است. و آقا امیرالمومنین فرمودند:بعد از ما 14 معصوم ابوالفضل (ع) در راس همه شهیدان قرار دارد
بحث نگاه:
جمله ی حضرت زینب باعث شد که من این بحث رو ترتیب بدهم وقتی زینب(س)فرمود:من هیچ چیزی جز زیبایی ندیدم به این دلیله که واقعا زیبایی دیدم
سید طاووس می گوید:که من صدای نفس های امام زمان را تشخیص می دهم.ایشان در مقدمه لهوف که کتاب مقتل است فرمودند: اگرنبود که ما موظفیم به عزاداری و برپایی ایام محرم به دستور معصومین،من نظرم این بود که در همه جا پایکوبی کنند و جشن بگیرند.
در باطن می دانیم که فقط و فقط زیبایی بود در کربلا.بنابراین تغییر نگاه،مقدمه ی این واجب است و مقدمه واجبی است بر این واجب!
اول از همه باید دردهای زندگی را برای خودت مجسم کنی.چه بسا وقت هایی هست که به دلیل اینکه باید به مرحله ی بالاتری برسی تو را از لذت هایی محروم می کنند.مثل کودکی که با گریه و التماس و تقلا از مادرش فرار می کنه که مادر او را به دکتر نبرد!!در حالی که آمپول و دوای تلخ و بیهوشی برای مریض زیباست اگر چه درد داره.
زیباشناسی دینی بر مبنای چندین فاکتوره:
1. نور:
اگر تو نور نداشته باشی و با خدا ارتباط نداشته باشی و اگر به بهانه ی اهل بیت نماز اول وقتت به تاخیر بیفته و اگر به بهانه ی عزای حسین تهجدت کم بشه به درجه ای که زیبابینی است نخواهی رسید
2.عبادت بر مبنای عشق:
اینکه به نتیجه فکر نکنی.تکیه ات به خداوند باشه و حتی بعضی وقتها بسیار زیباست که غافل باشی نه غافل از خدا و اهل بیت و نماز و معنویات بلکه غافل از بهشت و جهنم!مثل همین مجالسی سینه زنی .تو سینه نمی زنی واسه اینکه بری بهشت یا جهنم.میگه چطور بود مجلس؟میگی خیلی امشب حال داد.یعنی اینکه عشق کردم با عبادتم !
شکر می کنیم خدا را، که نه فقط عاشورا بلکه هر هفته ما با حال آشناییم.
شکر می کنیم خدارا،که در زمانه ای ما را قرار داد که حال مفت ومجانی در اختیار ماست.
3.ترک گناه:
رنگ عزاداری در ایام محرم آنقدر پررنگ است که مردم فراموش می کنند که ایام محرم برای شیعه پربرکت ترین ایام است زیرا پربرکت ترین و گشاده ترین باب خداست.ما از حسین است که خدارا شناختیم و به پیامبر ایمان آوردیم و عدالت را کشف کردیم و از حسین است که از مادرمان توشه می گیریم
حالا چرا یوسف عاشورا !؟
چون یوسف مظهر زیبایی جسم است که در مقابل حسین بن علی گم می شود و یوسف مظهر کمال و جلال است که در مقابل حسین بن علی گم می شود.ما اهل بیت و مادرمان فاطمه و جدمان زیر علم حسینیم..از امام صادق سوال شد که ما همه ی شما اهل بیت را دوست داریم اما نمی دانم چرا حسین (ع) را یه جور دیگه دوست داریم.امام فرمودند:که همه ما حسین(ع ) را یه جور دیگه دوست داریم.
حسین(ع) عشق را از مبنا و پایه شروع کرد.خدایا من عاشق توام و 57 سال این کلمات را تکرار کرد و تعالی داد و تنها شخصی است که عشق را در مبنای فنا به بهترین نوع معرفی کرد.
گاندی که انسان محترمی است می گفت:ارمغان جدیدی برای هند به بار نیاوردم و هر چه گفتم گوشه ای از زندگی حسین بن علی بود!
چقدر از شماها با خدا و نماز و اهل بیت و امام رضا آشنا شدین؟؟و بدانید که حسین حسین گفتنهای شما در مجالس بود که امام رضا به شما اجازه داد که به سراغش بروید
چه کسی موهبت امام زمان و گریه کردن در نیمه های شب در جمکران را به شما هدیه داد آیا غیر از حسین بن علی بود؟
جان براون کشیش مسیحی انگلیسی که با مطالعه ای در تاریخ عاشورا،تعالیمی راباز گو و تحلیل می کند در کتاب صلیب شکسته که علامتش مسیحیت رو به فروپاشی است.این کشیش مسیحی اینطور گفته:
اگر ما مسیحی ها شخصی چون حسین و آن عملکرد و آن عشق و فنا وعملکرد خانواده اش بعد از او را داشتیم تمام جهان را به دین مسیح در می آوردیم و اکنون تعجب می کنیم چرا شیعیان بعضی اوقات کم می آورند.
صحبتهای بسیار بسیار زیبا و جالبی مقام معظم رهبری برای مبلغین و طلاب داشتند.فرمودند سه عنصر اساسی در حرکت عاشورا وجود داشت
1.منطق و عزت:
زیباترین کلام،کلام ائمه است.میگه چرا از فلانی خوشت میاد؟میگه چون منطق و عقل در کلامشه.کارها و رفتار و عملکردش بر طبق اسلوبه.در نظراتش همیشه حسن ختام و شروع کار رو می سنجه و بعد نظر میده.
2.حماسه و عزت:
غیوره!آدم غیور رو همه دوست دارند حتی دشمن غیور رو هم ادم دوست داره !حماسه آفرینان همیشه قابل احترامند و عزت.می بینی طرف نه پول داره نه مقام و نه قیافه ای.ولی با سیلی صورت خودش رو سرخ نگه می داره.عزت مداره!
3.عاطفه:
هیچ کس به مرد 50-60 ساله ای که اشکش توی آستینشه نمیگه بچه . بلکه میگه عاطفه داره.
هدف تبلیغ تاثیر بر دله.میگن دل شما با عاطفه و عزت است که حرکت می کند.تو حتی یه منظره ی زیبایی رو که می بینی میگی وای چه زیباست!و این تاثیر بر دل است
بنا کردن هویت انسانها
بچه ی شیعه ما کم صبره چون هویت ندارد و هویت ندارد چون زیبایی حرکت عاشورا را درک نکرده وزیبایی حرکت عاشورا را درک نکرده چون صبر نداشته و این صبر است که جمیل است.لذا فرهنگ عاشورا را سرمشق عالم می دانند
کامپیوتر و علم و پزشکی وهمه و همه روزی دمده میشن.هر حرکتی در جهان دمده خواهد شد.و تنها و تنها زیبایی انسان است که هیچ گاه از مد نخواهد افتاد.
سعدیا مرد نکونام نمیرد هرگز
لذا زیبایی فرهنگ عاشورا سرمشقی است برای طول تاریخ
و درس بعدی اینست که هر زمان شرایط اقتضا کند باید اقدام کند ولو خطر داشته باشد.
موانع خطر:
الف:محافظه کاری
هر طرف باد میاد به همون طرف میره.امشب محرمه میاد مجلس میگه حسین حسین .فردا شب یه جایی جشنه میره جشن و عروسی و دلی دلی !! می کنه !!؟
ب:عافیت طلبی:
دنبال دردسر نمی گردد.آقا چرا فلان حرف را نزدی؟میگه ول کن واسمون دردسر میشه.
آقا تو که الان اینطوری هستی چرا تو مدرسه و دانشگاهت حرف نمی زنی؟میگه آخه می دونی اگر ما فلان حرف رو بزنیم مردم با ما بد میشن.در حالی که آقا فرمودند:بد شدن مردم با تو ،سند افتخار و بندگی توست
ج:لذت جویی
از بچگی عادت کرده به لذت جویی.بچه ننه و مامانیه دنبال لذت می گرده.پنچ شنبه هاش بلوار چمرانش ترک نمیشه.نمیگم بده اما اگر کار مهمتری باشه آیا حاضره لذتش رو کنار بگذاره؟به بعضی مسائل دقت کنید که آیا تو از سرویست می زنی که دیگران جا بشن یا می زنی که از دیگران بهتر جا بشی؟
آنهایی در زمان جنگ،زیبایی را به کمال رساندند که زودتر از همه سفره را می انداختند و دور از همه مشغول غذا خوردن می شدند.سریعتر از همه سفره را جمع می کردند و ظرفها را می شستند و بیشتر از همه ذکر می گفتند و اینها کسانی بودند که زودتر از همه هم رفتند.
لذت جویی تا یک حدیش کاملا مجازه!اما خط مرزی لذت خواهی تو با آرامش مردم مماس باشد اما داخل نشود.لذا لذت جویی به بهای دردمندی مردم خلاف واقعه عاشوراست
و بعد/
تا ثیر این عشق در درازمدت است که مشخص می شود.می بینی شهر آرام آرام نجات پیدا کرد.آرام آرام اون کار خودشو نشون میده. آرام آرام سعه صدر ایجاد میشه.و آرام آرام روح حماسه و عزت در جامعه دمیده میشه!
هیچ رییس جمهوری جرات نداره اینطوری صحبت کنه مگر اینکه مردم پشتوانه اش باشند.عزت حسین!
نظر مردم ما با 4 تا برنامه عوض نمیشه. با 4 تا بروشور عوض نمیشه. نظر مردم رو خدا با توجه به تلاش مردم جامعه مشخص می کنه!

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۱/۰۹/۲۳
afsaran moghavemat

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی